Energiebespaarders

Verduurzamen met a.s.r. & Energiebespaarders

a.s.r. en Energiebespaarders helpen je om jouw (nieuwe) huis te verduurzamen.

Heb je een hypotheek bij a.s.r.? En wil je huis energiezuiniger maken? Dan kan Energiebespaarders dat voor je regelen.

Als je een hypotheek bij a.s.r. hebt, dan is het premium advies en de dienstverlening van Energiebespaarders voor jou helemaal gratis.

Bekijk deze video over hoe Energiebespaarders jou kan helpen.

Krijg hulp bij het verduurzamen van je woning

70.000 mensen gingen je voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Onafhankelijk partner van

a.s.r.
Je huis verduurzamen? Regel het in één keer goed!

Ontdek hoe gemakkelijk verduurzamen kan zijn

Energiebespaarders helpt woningeigenaren hun weg te vinden in de drukke markt van leveranciers en installateurs. Wij geven kwalitatief, persoonlijk advies en nemen het coördineren van installaties uit handen. Daarbij bieden we de beste garanties en verzorgen subsidieaanvragen en andere nazorg.

Kortom, wij ondersteunen maar jij blijft in de bestuurdersstoel. Dat is wat wij noemen duurzaam wonen zonder gedoe.

Energiebespaarders logo
a.s.r. logo

Speciaal aanbod voor hypotheekklanten van a.s.r.

Als hypotheekklant van a.s.r. krijg je gratis premium advies en ondersteuning van Energiebespaarders ter waarde van €189. Je krijgt een persoonlijk huisbezoek van energie-adviseur en direct advies en offertes op maat. Besluit je na het advies door te gaan met een van de aangeboden offerte(s) van Energiebespaarders? Dan wordt de uitvoer ook voor geregeld door Energiebespaarders. Dit wordt gedaan door gecertificeerde installatiepartners en je krijgt uitgebreide garantie op het resultaat.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak met Energiebespaarders voor gratis premium advies, zodra je een hypotheek van a.s.r. hebt! Lees hieronder waaruit zo’n premium advies bestaat.

Wat kan ik verwachten?

  1. Voordat onze adviseur langskomt hebben we wat gegevens nodig over de woning en je verbruik. Dit lever je snel en makkelijk online aan. Wij sturen je hier een e-mail over.
  2. Als we verder geen vragen hebben kun je in deze intake meteen zelf een afspraak inplannen met een energie-adviseur die bij jou in de buurt werkt.
  3. Na dit bezoek ontvang je een persoonlijk verduurzamingsplan, inclusief (onafhankelijke) offertes voor de mogelijke oplossingen.
  4. Ga je akkoord? Dan regelen wij de uitvoer door een gecertificeerde installatiepartner uit ons landelijke netwerk. Wij garanderen dat er uitstekend werk geleverd wordt. Lees meer over onze garantie.

Jouw woning verduurzaamd, in één keer goed geregeld

Waarom kiezen voor De Energiebespaarders

100% onafhankelijk

Ons aanbod is niet beperkt door één leverancier of installateur. Zo krijg jij onafhankelijk en betrouwbaar advies dat precies bij jouw situatie past.

Zorgvrije installatie

Naast volledige ontzorging tijdens het proces, ben je bij ons ook altijd verzekerd van een risicovrije installatie door erkende en gecertificeerde installateurs.

Voordeliger

Wij helpen via ons platform installateurs efficiënter aan opdrachten. In combinatie met onze grote verkoopvolumes, resulteert dit in de scherpste prijzen.

Oplossingen die we voor jou vergelijken én installeren

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie

Isolatieglas

Isolatieglas

Verwarming

Verwarming

Veelgestelde vragen

Wie zijn de Energiebespaarders?
Van wie krijg ik de offertes voor de oplossingen?
Wie installeert de verschillende oplossingen?
Veelgestelde vragen