Het Energiebespaarders account

Jouw verduurzaming inzien

Heb je een fysieke woningopname gehad? In het Energiebespaarders account kun je na het huisbezoek het volledige advies en de offertes die worden uitgebracht inzien. Je kunt hier ook meerdere woningen opslaan en per woning het advies of de resultaten van een ingevulde Bespaarcheck zien.

Offertes

In een handig overzicht zie je direct de offertes die door de adviseur zijn uitgebracht. Je ziet in één oogopslag per product wat er geoffreerd is, wat de prijs is en wanneer de offerte verloopt. Je kunt heel eenvoudig direct akkoord geven op offertes via dit overzicht. Je ziet per offerte:

  • Verbetering van je wooncomfort

  • Besparing op jaarbasis

  • Uitstootvermindering in kg CO2

  • Benodigde investering

  • Terugverdientijd in jaren

  • Rendement op jouw investering

  • Hoe je dit kunt financieren met financiering d.m.v. een lening

Geef je akkoord op een of meerdere offertes? Je ziet dan hier ook de voortgang van de installatie. Bijvoorbeeld wanneer de opdracht verstuurd is naar de installateur. Hier krijg je ook updates van via de e-mail.

Energiepaspoort

Heb je ook een Energiepaspoort aangeschaft? Het uitgebreide Energiepaspoort is inzichtelijk via jouw account. Het Energiepaspoort is uniek en alleen verkrijgbaar bij Energiebespaarders. Het paspoort geeft zeer uitgebreid inzicht in jouw huidige situatie en hoeveel je kunt besparen, de kosten en terugverdientijd van verschillende mogelijke installaties. Verder krijg je onbeperkt updates van je offertes en advies. Het Energiepaspoort bevat ook een interactieve rekentool waarmee jij verschillende maatregelen tegen elkaar kunt afzetten. Je kan hier bijvoorbeeld spelen met verschillende budgetten en kijken welke oplossingen mogelijk zijn voor deze budgetten en wat het je oplevert. Zo heb jij met het Energiepaspoort de tools in handen om zelfstandig een weloverwogen keuze kan maken.

Gegevens wijzigen

Wil je jouw persoonlijke gegevens of wachtwoord wijzigen? Dit kan ook via het account op Energiebespaarders.nl.

Je kan hier ook de energieprijzen die jij betaalt bij jouw energieleverancier invoeren. Daarmee kunnen wij de juiste berekeningen maken voor jouw besparingen en terugverdientijden.