Mijn installateur

Lees hier alles over jouw installateur

Mijn installateur is later dan verwacht?

Is je installateur later dan verwacht? Wat vervelend! Het kan zijn dat een installateur later is door omstandigheden zoals file, weer, oponthoud. Houd rekening met 30 - 60 minuten vertraging. Heb je dan nog niks gehoord?

De snelste oplossing is om ons een chatbericht te sturen via de website, dan brengen wij je in contact met de installateur.  Wij hopen je zo snel mogelijk te woord te staan en de installateur te lokaliseren. 

Ik heb nog geen installatiedatum ontvangen

We begrijpen dat je natuurlijk zo snel mogelijk wil starten met besparen! Daarom gaan wij na het accepteren van een offerte direct voor jou aan de slag. Wij nemen dan contact op met de installateur om een afspraak te maken voor de installatie. Soms duurt dit wat langer dan verwacht, doordat wij afhankelijk zijn van materiaallevering en de agenda-mogelijkheden van een installateur. 

Als we een installatiedatum van de installateur ontvangen, sturen wij die direct naar je toe. Ook kan je zelf de status van jouw installatie bijhouden in jouw klantaccount.

  • Je kunt inloggen via deze link om de laatste updates te zien. 

Wij houden alle updates over jouw installatie bij in dit account. Staat er nog geen update of heb je nog niks gehoord, dan zijn wij hard aan het werk om jouw installatie in goede orde te laten verlopen. We vragen je dan vriendelijk om nog even geduld te hebben.