Bespaarcheck

Hoe werkt de Bespaarcheck?

Wil je een eerste indicatie krijgen welke energiebesparende oplossingen mogelijk zijn voor jouw woning? En weten hoeveel je dan ongeveer kwijt bent en hoe snel je je investering hebt terugverdiend?

Dan is de Bespaarcheck dé tool voor jou. Hiermee krijg je door enkele vragen over jouw woning en wensen te beantwoorden, binnen een of enkele minuten inzicht.

Je krijgt bijvoorbeeld vragen over welk glas er in je woning zit, hoeveel je verbruikt, of er airco aanwezig is etc. Op basis van deze gegevens, gecombineerd met andere eigenschappen van je woning (zoals bouwjaar en grootte woonoppervlak) en de huidige energieprijzen berekenen wij wat de mogelijkheden zijn. Hou er rekening mee dat de energieprijzen fluctueren en dat dit invloed heeft op de terugverdientijd.

Op deze manier krijg je een eerste inschatting. Wil je weten wat echt de beste oplossingen zijn voor jouw woning, vraag dan advies aan. Onze adviseurs helpen je graag om dit nauwkeurig in kaart te brengen en tijdens een huisbezoek wordt onderzocht of alles technisch mogelijk is. Vervolgens maken we offertes op met de beste producten voor jouw woning en koppelen we je aan de beste installateur.

Waarom een aanvraag starten, als ik de Bespaarcheck al heb gedaan?

De Bespaarcheck is slechts een eerste inschatting.

De werkelijkheid ligt gecompliceerder. Door ons nog meer te vertellen over je woning maar ook over jouw persoonlijke wensen, kunnen we betere inschattingen geven.

Zo weet je zeker dat je de juiste oplossingen kiest voor jouw woning. Maar zo weet je ook zeker dat je energiebesparende maatregelen alleen worden geïnstalleerd door zorgvuldig geselecteerde installateurs. Er zijn namelijk ook partijen in de markt actief die puur uit zijn op geld verdienen en niet het beste met je voor hebben.

Daarnaast zal één van onze energie-experts je helpen met maatadvies, als je na het zien van de mogelijkheden besluit om door te gaan met het verduurzamen van je woning.