Samenwerken

Lees hier alles over samenwerken met de Energiebespaarders

Wil je partner worden of ben je benieuwd naar de samenwerking met de energiebespaarders? We delen de manier waarop wij samenwerken hier voor je.

Hoe werkt de samenwerking met jullie?

We proberen het proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij kunnen de klant adviseren over verschillende oplossingen en direct ook een kloppende offerte aanbieden. Als de klant akkoord geeft hoef jij alleen nog maar te installeren.

Zo starten we de samenwerking
Aanmelden
Om te kunnen inschatten of we kunnen samenwerken hebben we eerst wat informatie nodig. We willen bijvoorbeeld weten welke producten je installeert en hoeveel opdrachten je per week wilt ontvangen.

Kennismaking
We bekijken je aanmelding en plannen een gesprek in. Samen kijken we of we elkaar kunnen versterken. Is het geen match? Even goede vrienden!

Afspraken maken
We spreken af hoe we gaan samenwerken. Dat komt kortgezegd neer op een afspraak over hoe veel opdrachten je voor ons wilt uitvoeren en welke prijs je daarvoor rekent.

Lees hier verder over Partner worden

Verkopen jullie ook leads?

Nee, wij verkopen geen leads. We werken op een andere manier:

Wij regelen de aanvoer van opdrachten en zijn de aannemer van het project. We doen dus de acquisitie, communicatie en facturatie. Zo heb jij als installateur vooral met ons te maken en kun je meer focussen op installeren.

Ben je geïnteresseerd om partner te worden?

Meld je dan hier aan.