Energiebespaarders Garantie

Wat is Energiebespaarders garantie?

Wanneer je energiebesparende producten aanschaft bij De Energiebespaarders, ben je verzekerd van een risicovrije installatie. Mocht er onverhoopt tijdens de installatie iets misgaan en je komt er met de installateur onderling niet uit, dan maak je aanspraak op de DEB Garantie. Met deze garantie zorgen wij dat een onafhankelijke partij herstelwerkzaamheden uitvoert zodat het project alsnog netjes wordt afgerond. Dit is extra garantie bovenop de productgarantie en garantie die de installateur biedt. De kosten die gepaard gaan met mogelijke herstelwerkzaamheden en het netjes afronden van het project worden door De Energiebespaarders vergoed tot een bedrag van maximaal €100.000.

Wat houdt de Energiebespaarders Garantie in?

Verzekerd van een zorgeloos proces

Gedurende het volledige proces van advies tot en met installatie, ben je bij De Energiebespaarders verzekerd van een goede keuze en zit je nergens zomaar aan vast. Vanaf het aanvragen van ons advies tot de installateur bij jou thuis is langsgeweest, bieden wij de garantie van een risicovrije installatie. Onze garantie is extra, bovenop de garantie die installateurs vaak al bieden. Zodat jij, mocht je er niet uit komen met de installateur, er niet alleen voor staat mocht er toch iets misgaan.

Wanneer je energiebesparende producten aanschaft bij De Energiebespaarders, ben je verzekerd van een risicovrije installatie. Mocht er onverhoopt tijdens de installatie iets misgaan en kom je er met de installateur onderling niet uit, dan maak je aanspraak op de DEB Garantie. Met deze garantie zorgen wij dat een onafhankelijke partij herstelwerkzaamheden uitvoert zodat het project alsnog netjes wordt afgerond.

Ons advies

Na de woningopname ben je tot niets verplicht. Voor de oplossingen die wij adviseren, krijg je van ons vrijblijvend de bijbehorende offertes. Zo weet je precies wat de producten kosten en kunnen wij, als jij dat wilt, direct voor je aan de slag.

Omdat wij werken met een netwerk van partnerinstallateurs, hebben wij de mogelijkheid om echt onafhankelijk advies te geven, om er zo voor te zorgen dat jij zo goed mogelijk wordt geholpen.

Installatie

Wanneer je kiest om jouw woning te laten verduurzamen, wil je uiteraard dat dit gebeurt door een betrouwbare en erkende installateur.

Tegenwoordig kun je makkelijk door het grote scala aan installateurs zoeken, maar hoe weet je nou zeker dat deze installateur echt goed is in wat hij doet? Dit is een van de redenen dat wij De Energiebespaarders zijn begonnen. Door middel van onze selectie, weet jij zeker dat de mensen die bij jouw thuis komen bekwaam zijn en hun vak goed verstaan. Wij doen dit tenslotte elke dag!

Zo zorgen wij dat de installatie altijd van hoge kwaliteit is, ongeacht of het een landelijke marktleider of juist een gepassioneerd familiebedrijf uit de buurt is. Als je zowel isolatie als zonnepanelen wilt installeren, zijn er dus twee gespecialiseerde installateurs nodig. Wij zijn dan voor beide installaties het aanspreekpunt. Zo zorgen wij ervoor dat jij zoveel mogelijk ontzorgd wordt en zeker bent van de juiste keuze.

Hoe werkt Energiebespaarders Garantie?

Hoe werkt de DEB Garantie?

  1. Indien het resultaat van een project niet naar wens is, krijgt de uitvoerder van het project de kans om zijn werkzaamheden te herstellen.

  2. Indien het herstel van de het installatiebedrijf niet naar wens is en er is sprake van schade, dan kun je een beroep doen op de DEB Garantie.

  3. De Energiebespaarders schakelt een onafhankelijk adviseur in om de situatie te beoordelen.

  4. Als de uitvoerder inderdaad geen goed werk heeft geleverd en dit de installateur kan worden aangerekend, dan wijst De Energiebespaarders een nieuw onafhankelijk bedrijf aan dat eventuele schade herstelt en het project alsnog naar behoren afrondt. De kosten die gepaard gaan met mogelijke herstelwerkzaamheden en het netjes afronden van het project worden door De Energiebespaarders vergoed tot een bedrag van maximaal €100.000.

  5. Indien het bedrijf geen verwijt kan worden gemaakt, dan betaal je als woningeigenaar zelf het bezoek van de onafhankelijke adviseur (± €250).

Geldigheidsduur DEB Garantie

De DEB Garantie heeft een geldigheidsduur van 2 maanden. Dit betekent dat je als woningeigenaar tot 2 maanden na de datum van installatie aanspraak kan maken op de DEB Garantie.

Wat betekent het om DEB Garantie uitvoerder te zijn?

De Energiebespaarders staan voor kwaliteit en vakmanschap. Om dat kracht bij te zetten hebben wij voor woningeigenaren de DEB Garantie in het leven geroepen. Met die garantie staan wij in voor de kwaliteit van het werk van onze partnerinstallateurs. Deze installateurs zijn experts in hun vakgebied en leveren bovendien een uitstekende service.

De partneruitvoerders kenmerken zich door de volgende eigenschappen:

  • De juiste papieren

  • Uitstekende reviews

  • Financieel gezond

Worden mijn gemiste besparingen door jullie vergoed?

Wij of Installateur zijn nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfs- of andersoortige stagnatie

Lees meer hierover op https://energiebespaarders.nl/voorwaarden