Over ons

Waarom is Energiebespaarders opgericht?

Oprichters Mark Zaal en Jeffry Broek hebben dit platform opgericht om woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun woning.

Onnodig ingewikkelde dingen rond duurzaamheid simpel en toegankelijk maken. Daar staan wij bij Energiebespaarders elke morgen voor op.

Oprichters Mark en Jeffry werkten in de olie- en gassector en zagen daar dat veel mensen het lastig vinden om thuis energie te besparen, hoewel ze dat wel graag zouden willen.

Wij maken het proces van het verbeteren van je woning eenvoudiger geven jou als woningeigenaar de tools om zelf de juiste beslissingen te kunnen nemen. Wij hebben een online platform gebouwd waarmee wij woningeigenaren verbinden met goede lokale installateurs en voor alle partijen het verduurzamen van woningen goedkoper, efficiënter en eenvoudiger maken.

De markt voor verduurzaming was ook vrij ontransparant en er waren bepaalde partijen actief in de markt die niet altijd het allerbeste voor hebben met hun klanten. Doordat wij niet gebonden zijn aan één product, leverancier of installateur kunnen we onafhankelijk werken. We werken transparant en zorgen ervoor dat we alleen samenwerken met de beste installateurs. Zo ben jij gegarandeerd van een zorgeloze verduurzaming van jouw woning.