Geldverstrekkers

Waarom werkt Energiebespaarders samen met geldverstrekkers?

De aanschaf of verbouwing van een woning is bij uitstek een goed moment om verduurzaming mee te nemen in de financiering.

Verduurzaming meenemen in de financiering
We zien dat veel geldverstrekkers nieuwe vormen van financiering aanbieden waarbij standaard ruimte voor verduurzaming is meegenomen. Sommige geldverstrekkers bieden bijvoorbeeld ook rentekorting aan wanneer een woning wordt verduurzaamd.

Wij werken samen met geldverstrekkers (banken, hypotheekadvieskantoren etc.) om hun klanten te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Onze tools helpen de hypotheekadviseur om een eerste indicatie te geven van de mogelijkheden voor verduurzaming. Dit helpt ook om verduurzaming mee te nemen in het financieringsvraagstuk. Zo worden woningeigenaren gestimuleerd om hun woning te verduurzamen.

Energiebespaarders nemen alles uit handen
We helpen niet alleen de geldverstrekker bij het aanbieden van verduurzaming binnen hun dienstverlening. We ontzorgen ook de klanten van de geldverstrekker door verduurzamingsadvies op maat. Wij nemen daarbij al het regel- en uitzoekwerk voor onze rekening, zelfs tot na de installatie.

Samenwerken met Energiebespaarders
Ben jij een geldverstrekker en wil je samenwerken met Energiebespaarders, klik dan hier om een kennismakingsgesprek aan te vragen.