Samen met Florius maken wij duurzaam wonen eenvoudig en bereikbaar.

Bekijk hoe eenvoudig ons proces is

99.999 mensen gingen je voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4

Onafhankelijk partner van

Florius

De drie simpele stappen van De Energiebespaarders

Onafhankelijk advies op maat

Onafhankelijk advies op maat

Wij geven je persoonlijk en onafhankelijk advies op basis van een huisbezoek en bieden je direct scherpe offertes aan. Bekijk onze diensten.

Coördinatie van installaties

Coördinatie van installaties

Wij nemen het geregel rondom de installaties uit handen en blijven jouw aanspreekpunt.

Garantie en zekerheid

Garantie en zekerheid

Wij zorgen ervoor dat de oplossingen geïnstalleerd worden door erkende en gecertificeerde installateurs – met drievoudige garantie.

Officieel partner van Florius voor duurzaam wonen

Bij De Energiebespaarders willen we jou als Florius klant helpen door inzicht te geven in wat je kunt doen aan je huis, welke energiebesparende oplossingen het meeste opleveren en natuurlijk wat ze kosten.

Door advies, offerte en installatie onder één dak aan te bieden, is thuis energie besparen niet langer een tijdrovende en gecompliceerde bezigheid. Voor zowel jou als woningeigenaar als voor de installateur maken we het makkelijker en leuker. Voorrijden hoeft niet, geen adviesgesprekken zonder resultaat, geen saleskosten en veel minder administratie.

De slimme software van De Energiebespaarders neemt aan beide kanten rompslomp weg door een brug te slaan tussen installateurs en consumenten. Zonnepanelen, isolatie en warmtepompen zijn voorbeelden van de producten die we inclusief installatie voordelig aanbieden. Deze totaalaanpak maakt ons de eerste echte online aannemer voor duurzaam wonen.

Officieel partner van Florius voor duurzaam wonen
Officieel partner van Florius voor duurzaam wonen

Veelgestelde vragen

Wie zijn De Energiebespaarders?

Begonnen door studievrienden van de TU Delft, bestaat het team van De Energiebespaarders nog steeds voornamelijk uit technici met een frisse blik op de verduurzamingsmarkt. We zijn gedreven door onze ambitie om de energietransitie te versnellen en Nederland 100% groen te maken.

Ongeacht wat jouw huidige situatie is, ben je bij ons aan het juiste adres om je woning energiezuiniger te maken. We bieden via ons platform volledig inzicht in je bespaarmogelijkheden via de Bespaarcheck, persoonlijk advies van onze bespaarexperts, voordelige vrijblijvende offertes en tot slot installatie door een betrouwbare partnerinstallateur. Zo heb jij één centraal aanspreekpunt en geen zorgen over de uitkomst.

Hoe werken de berekeningen van de Energie Bespaarcheck?

Onze homemade software combineert op innovatieve wijze data uit verschillende bronnen om zo een goede indicatie te maken voor een specifieke woning. Zo wordt er op basis van je postcode en huisnummer direct gekeken naar het type woning, het bouwjaar en woningoppervlak. Er zijn nationale gemiddelden opgesteld voor de energieprestaties van elke combinatie. Zodra je de vragen beantwoordt, wordt jouw situatie beter in kaart gebracht en worden de berekeningen scherper. Omdat we vooraf niet teveel van je willen vragen, blijft het een benadering van de werkelijkheid. We kunnen dit nauwkeuriger maken door extra informatie en foto's te ontvangen van jouw woning. De berekeningen zelf zijn gebaseerd op de NEN-normen voor energieprestatiecoëfficiënten (EPC).

Van wie krijg ik de offertes voor de oplossingen?

Van ons! Bij De Energiebespaarders kunnen we zelf de offertes opstellen voor alle aangeboden oplossingen en vervolgens de installatie ervan begeleiden. Dat is precies wat ons concept uniek maakt. Je hebt maar één aanspreekpunt voor alle oplossingen. Maar één integraal huisbezoek van een expert. Wij kiezen eerst het juiste product voor jouw situatie en daarna de juiste installateur om het werk uit te voeren.

Wie installeert de verschillende oplossingen?

De Energiebespaarders installeren zelf niet. Daar hebben we een landelijk dekkend netwerk van partnerinstallateurs voor. We werken uitsluitend met installateurs die binnen hun vakgebied erkend en/of gecertificeerd zijn. Zo zorgen wij dat de installatie altijd van hoge kwaliteit is, ongeacht of het een landelijke marktleider of juist een gepassioneerd familiebedrijfje uit de buurt is. In het geval dat je zowel isolatie als zonnepanelen wilt installeren, zijn er dus twee gespecialiseerde installateurs nodig, maar wij zijn voor beide installaties het aanspreekpunt.

Dit zeggen onze klanten

“Je hoeft niet meer in zee met allemaal verschillende bedrijven. Je legt alles gewoon bij De Energiebespaarders neer en beslist uiteindelijk zelf.”
Familie Soetekouw
Familie Soetekouw
Bespaart energie met spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zonnepanelen en een HR-ketel
“Ik vind het erg leuk dat ik op die manier mijn ouders heb geïnspireerd om ook duurzamer te gaan leven!”
Thomas van Veldhoven
Thomas van Veldhoven
Bespaart energie met vloerisolatie en zonnepanelen
“Eén centraal aanspreekpunt, heldere uitleg over de aangeboden oplossingen en veel technische kennis over wat ze adviseren.”
André van Eijk
André van Eijk
Bespaart energie met spouwmuurisolatie

De voordelen op een rijtje

Geen gedoe

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Nooit meer appels met peren vergelijken
  • Één centraal aanspreekpunt voor alle oplossingen en installaties

Écht onafhankelijk advies

  • Wij kiezen eerst het product, dan de aanbieder
  • Diepgaande technische kennis, simpel verwoord
  • Persoonlijk advies op basis van één integraal huisbezoek

Zorgeloos van A tot Z

  • Betrouwbare vakmensen en installatiebedrijven
  • Extra garantie op de installatie
  • Onze klanten beoordelen onze diensten met een 9,4