Verzekerd van een zorgeloos proces

Gedurende het volledige proces van inzicht tot en met installatie, ben je bij Energiebespaarders verzekerd van een goede keuze en zit je nergens zomaar aan vast. Wij bieden altijd de garantie van een risicovrije installatie.

Energiebespaarders Garantie

Wanneer je energiebesparende producten aanschaft bij Energiebespaarders, ben je verzekerd van een risicovrije installatie. Mocht er onverhoopt tijdens de installatie iets misgaan en kom je er met de installateur onderling niet uit, dan maak je aanspraak op de Energiebespaarders Garantie. Met deze garantie zorgen wij dat een onafhankelijke partij herstelwerkzaamheden uitvoert zodat het project alsnog netjes wordt afgerond.

100% tevredenheid
Energiebespaarders zorgen dat de installatie naar jouw tevredenheid wordt uitgevoerd
Onafhankelijke inspectie
Indien nodig, komt een onafhankelijke adviseur de situatie beoordelen
Kosten schadeherstel vergoed
Reparaties worden vergoed, tot een bedrag van €100.000

Hoe werkt de Energiebespaarders Garantie?

  1. Indien het resultaat van een project niet naar wens is, krijgt de uitvoerder van het project de kans om zijn werkzaamheden te herstellen.
  2. Indien het herstel van de het installatiebedrijf niet naar wens is en er is sprake van schade, dan kun je een beroep doen op de Energiebespaarders Garantie.
  3. Energiebespaarders schakelt een onafhankelijk adviseur in om de situatie te beoordelen.
  4. Als de uitvoerder inderdaad geen goed werk heeft geleverd en dit de installateur kan worden aangerekend, dan wijst Energiebespaarders een nieuw onafhankelijk bedrijf aan dat eventuele schade herstelt en het project alsnog naar behoren afrondt. De kosten die gepaard gaan met mogelijke herstelwerkzaamheden en het netjes afronden van het project worden door Energiebespaarders vergoed tot een bedrag van maximaal €100.000.
  5. Indien het bedrijf geen verwijt kan worden gemaakt, dan betaal je als woningeigenaar zelf het bezoek van de onafhankelijke adviseur (± €250).

Geldigheidsduur Energiebespaarders Garantie

Energiebespaarders Garantie heeft een geldigheidsduur van 2 maanden. Dit betekent dat je als woningeigenaar tot 2 maanden na de datum van installatie aanspraak kan maken op de Energiebespaarders Garantie.

Wat betekent het om Energiebespaarders Garantie uitvoerder te zijn?

Energiebespaarders staan voor kwaliteit en vakmanschap. Om dat kracht bij te zetten hebben wij voor woningeigenaren de Energiebespaarders Garantie in het leven geroepen. Met die garantie staan wij in voor de kwaliteit van het werk van onze partnerinstallateurs. Deze installateurs zijn experts in hun vakgebied en leveren bovendien een uitstekende service.

De partneruitvoerders kenmerken zich door de volgende eigenschappen:

  • De juiste papieren
  • Uitstekende reviews
  • Financieel gezond

Productgarantie

Op alle producten die onze partnerinstallateurs bij onze klanten thuis installeren, geldt tevens een productgarantie.

Deze garantie verschilt van product tot product. Wil je meer weten over onze specifieke producten en de garanties die hierbij horen, neem dan contact met ons op.

Installatiegarantie

Ook na de installatie heb je bij Energiebespaarders recht op garantie. Deze garantie verschilt per gekozen oplossing.

Zonnepanelen
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Isolatieglas
Cv-ketels
Warmtepompen