"Wat mij aansprak aan de service van Energiebespaarders is dat het een aanspreekpunt is voor het verduurzamen van je gehele woning."

Bart van den Boogaard uit Eindhoven,
Energiebespaarders sinds januari 2019
Bespaart energie met
 • Zonnepanelen
  Qcells 310Wp panelen met SolarEdge omvormer
 • CV-ketel
  Nefit Proline NxT
 • Spouwmuurisolatie
  Neopixels HR++ parels
 • Vloerisolatie
  Neopixels bodemparels
"Het belangrijkste voor mij was dat ik geen gedoe er van had. Op dat punt is de service van Energiebespaarders echt top."

Mijn naam is Bart Van den Boogaard. Ik woon met mijn vrouw en twee kinderen in Eindhoven in een woning uit 1954. We zijn hier ongeveer 8 jaar geleden komen wonen. Toentertijd was er nog weinig gedaan aan energiebesparende maatregelen voor deze woning. Zelf wist ik hier ook niet veel van af. Daarom ben ik samen met Energiebespaarders mijn woning gaan verduurzamen. Ik heb nu een nieuwe, zuinige CV-ketel, vloerisolatie en zonnepanelen laten installeren. Over een paar weken wordt ook de spouwmuur geïsoleerd.

Ik ben bij Energiebespaarders terecht gekomen via een vriend van mij. Hij is hypotheekadviseur die bekend was met de service van Energiebespaarders. Ik wilde al langere tijd gaan verduurzamen en heb nu die stap gezet. Wat mij aansprak aan de service van Energiebespaarders is dat het een aanspreekpunt is voor het verduurzamen van je gehele woning. Zonnepanelen, verwarming en isolatie kan je dan door een partij laten doen. Zo heb je er geen gedoe meer van, Energiebespaarders brengt de markten samen en ontzorgt je als klant in dat gehele proces. Dat vond ik wel heel erg prettig.

Nadat ik me had aangemeld via de website werd ik binnen een paar dagen gebeld voor een afspraak met de adviseur van Energiebespaarders. Uiteindelijk heb ik een huisbezoek en een Energiepaspoort gehad. Beiden waren erg helder en inzichtelijk. Daarna heb ik voor een vrij compleet pakket gekozen: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zonnepanelen en een nieuwe CV-ketel. De doorslaggevende factor was voor mij hier het gebrek aan gedoe. Ik hoefde zelf geen offertes meer aan te vragen en uitzoekwerk te doen, omdat Energiebespaarders uit een groot netwerk van installateurs de beste producten en leveranciers voor mij heeft uitgekozen. Er is behoorlijk wat wildgroei in de installatiesector, dus dat vond ik vooral heel erg fijn.

Wat mij nog het meeste is bijgebleven is dat de adviseur van Energiebespaarders op eigen initiatief nog een tweede keer is langsgekomen. Er zat eerst geen kruipluik in onze vloer, waardoor de kruipruimte niet goed geïnspecteerd kon worden. Toen wij deze later hebben laten maken, is de adviseur van Energiebespaarders nog een keer terug gekomen om onder de vloer de inspectie te doen; een dag voordat deze geïsoleerd zou worden. Hij heeft toen zelfs op eigen initiatief nog geholpen met het puin in de kruipruimte te verwijderen. Zo konden de mannen van de vloerisolatie de dag erna zonder problemen aan het werk en liep het proces van de uitvoer geen vertraging op. De service van de adviseur Jelle was daarom echt top! Ik ben daarom erg blij dat ik hiervoor heb gekozen.

Het gehele proces bij Energiebespaarders is erg goed uitgedacht. Je wordt hier als klant goed bij betrokken en het geeft je de inzichten en ontzorging die je nodig hebt. Bij de uitvoer van de werkzaamheden was er wat vertraging door overmacht en vrieskou. Hierdoor liep de installatie van de CV-ketel en het aanbrengen van spouwmuurisolatie uit. Gelukkig werd hier vanuit Energiebespaarders goed over gecommuniceerd en is het allemaal netjes opgelost. Het enige puntje van aandacht was dat er duidelijker gecommuniceerd kan worden in de uitvoerfase. Het is fijn dat er een aanspreekpunt is waar je heen kan met al je vragen, maar tegelijk wil je wel weten wie jouw CV-ketel komt installeren en waar dit bedrijf vandaan komt. Voor mij oogt het een beetje schimmig als je niet duidelijk weet wie er de installatie komt uitvoeren, terwijl het achteraf helemaal niet nodig was geweest om er zo over na te denken.

Lees meer verhalen van trotse Energiebespaarders