"Ik ben bij De Energiebespaarders gekomen via de ABN AMRO. Ze wezen mij erop dat het een professionele partij was om mijn woning te verduurzamen."

Antonie Van der Schans uit Breda,
Energiebespaarders sinds september 2018
Bespaart energie met
  • Dakisolatie
    Xtratherm PIR
  • Spouwmuurisolatie
    Neopixels HR++ parels
  • Vloerisolatie
    Ecose Multifit
"Ik heb verder ook niet rondgekeken naar andere concurrerende aanbiedingen. Ik vond dat ze professioneel optraden dus ik ben verder met hen in zee gegaan "

Ik ben bij De Energiebespaarders gekomen via de ABN AMRO. Ze wezen mij erop dat het een professionele partij was om mijn woning te verduurzamen. Toen dacht ik: laat ik daar maar mee in zee gaan. We hebben wel eens overwogen om te verhuizen, maar dit gaan we toch maar niet doen. Toen hebben we besloten dat we ons huis moeten verduurzamen en wat comfortabeler moeten maken.

We hebben een jaren 30 woning waarbij we al behoorlijk wat energiebesparende maatregelen hebben laten uitvoeren. De gehele woning heeft nu dubbel glas. Daarna werd het tijd voor een nieuwe stap. We hebben de spouwmuren laten isoleren, de vloer laten isoleren en vandaag de derde stap: het isoleren van het dak via De Energiebespaarders. We hebben daarmee alle energiebesparende maatregelen laten installeren om het huis zo goed mogelijk in te pakken. Een vervolgstap zou het zelf opwekken van energie met zonnepanelen kunnen zijn.

Het bespaart wat geld en gas. Bovendien maakt het isoleren het huis een stuk comfortabeler. Er is een adviseur van De Energiebespaarders langs geweest. Die heeft een advies gemaakt voor onze woning. Dat deed hij heel professioneel. Op basis daarvan heb ik besloten om verder te gaan met De Energiebespaarders en we laten het ook door hen uitvoeren. Ik heb ook niet verder rondgekeken naar andere concurrerende aanbiedingen. Ik vond dat De Energiebespaarders professioneel optraden. Daarom ben ik gewoon verder met De Energiebespaarders in zee gegaan.

Lees meer verhalen van trotse Energiebespaarders