Eindelijk je woning moeiteloos verduurzamen

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. Twee nerds uit Delft hebben een online platform opgericht dat woningeigenaren koppelt aan lokale installateurs. Wij nemen het lastige werk voor je uit handen.

  • Je hoeft je niet meer zelf te verdiepen in de techniek

  • Je hoeft niet meer verschillende aanbieders te vergelijken

  • Je hoeft geen prijzen van appels met peren meer te vergelijken

De Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.

duurzaam wonen
zonder gedoe.

60.000
Bespaarchecks
0,00 kg CO2
Uitstoot verminderd
0,00 kWh
Duurzaam opgewekt
0,00
Bespaard

Waarom mensen kiezen voor De Energiebespaarders

Alles onder één dak

We bieden via ons platform volledig inzicht in je bespaarmogelijkheden via de Bespaarcheck, persoonlijk advies, vrijblijvende offertes en tot slot de installatie.

De meest nauwkeurige berekeningen

Onze homemade software combineert op innovatieve wijze data uit verschillende bronnen om de meest nauwkeurige resultaten te berekenen voor jouw woning.

Volledig onafhankelijk advies

Onze selectiecriteria zijn gebaseerd op kwaliteit en klantervaring. Wij bieden een lagere prijs, omdat de installateurs niet voor hoeven te rijden en geen saleskosten meer maken.

Gecertificeerde installatiepartners

We werken uitsluitend met installateurs die binnen hun vakgebied erkend en/of gecertificeerd zijn. Zo zorgen wij dat de installatie altijd van hoge kwaliteit is.

De eerste online aannemer

Waar anderen het stokje overgeven aan de werkelijke aannemer of jou het zelf uit laten zoeken, blijven wij tijdens en zelfs na de installatie jouw aanspreekpunt.

Driedubbele garantie

Naast de product- en installatiegarantie, krijg je bij ons ook nog een extra garantie op de uitvoer, mocht er onverhoopt iets misgaan bij de installatie.

Oprichters Mark en Jeffry van De Energiebespaarders

Onze missie

Onnodig ingewikkelde dingen rond duurzaamheid simpel en toegankelijk maken. Daar staan wij elke morgen voor op.

Oprichters Mark en Jeffry werkten in de olie- en gassector en zagen daar dat veel mensen het lastig vinden om thuis energie te besparen, hoewel ze dat wel graag zouden willen.

Wij maken het proces van het verbeteren van je woning eenvoudiger geven jou als woningeigenaar de tools om zelf de juiste beslissingen te kunnen nemen. Wij hebben een online platform gebouwd waarmee wij woningeigenaren verbinden met goede lokale installateurs en voor alle partijen het verduurzamen van woningen goedkoper, efficiënter en eenvoudiger maken.

Het team van De Energiebespaarders

Ons team

Dit zijn de mannen en vrouwen van De Energiebespaarders. We zijn energiek, innovatief, eerlijk en niet bang om hard te werken. Ons team bestaat uit professionals en jonge honden, variërend van programmeurs tot sociaal wetenschappers en van creatievelingen tot bouwkundige experts. We gebruiken onze enorme bak aan kennis en ervaring op het gebied van duurzame energie en techniek om het voor jou als klant zo simpel en leuk mogelijk te maken om te verduurzamen.

Management Team

Jeffry
Founder & CEO
Mark
Founder & COO
Jack
CAO
Leo
Head of Product
Rebecca
Head of People & Culture
Dennis
Head of Sales
Bas
Head of Operations
Hannelore
Head of Network Success

De adviseurs

Arjen
Dennis
Eddy
Hans
Huub
Jelle
Johan
Laurens
Luc
Mark
Robbie
Sander
Sander
Sjordy
Taco
Willem
Wouter