Eindelijk je woning moeiteloos verduurzamen

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. Twee nerds uit Delft hebben een online platform opgericht dat woningeigenaren koppelt aan lokale installateurs. Wij nemen het lastige werk voor je uit handen.

  • Je hoeft je niet meer zelf te verdiepen in de techniek

  • Je hoeft niet meer verschillende aanbieders te vergelijken

  • Je hoeft geen prijzen van appels met peren meer te vergelijken

De Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.

duurzaam wonen
zonder gedoe.

69.999
Bespaarchecks
922.470,85 kg CO2
Uitstoot verminderd
907.083,71 kWh
Duurzaam opgewekt
361.956,64
Bespaard

Waarom mensen kiezen voor De Energiebespaarders

Alles onder één dak

We bieden via ons platform volledig inzicht in je bespaarmogelijkheden via de Bespaarcheck, persoonlijk advies, vrijblijvende offertes en tot slot de installatie.

De meest nauwkeurige berekeningen

Onze homemade software combineert op innovatieve wijze data uit verschillende bronnen om de meest nauwkeurige resultaten te berekenen voor jouw woning.

Volledig onafhankelijk advies

Onze selectiecriteria zijn gebaseerd op kwaliteit en klantervaring. Wij bieden een lagere prijs, omdat de installateurs niet voor hoeven te rijden en geen saleskosten meer maken.

Gecertificeerde installatiepartners

We werken uitsluitend met installateurs die binnen hun vakgebied erkend en/of gecertificeerd zijn. Zo zorgen wij dat de installatie altijd van hoge kwaliteit is.

De eerste online aannemer

Waar anderen het stokje overgeven aan de werkelijke aannemer of jou het zelf uit laten zoeken, blijven wij tijdens en zelfs na de installatie jouw aanspreekpunt.

Driedubbele garantie

Naast de product- en installatiegarantie, krijg je bij ons ook nog een extra garantie op de uitvoer, mocht er onverhoopt iets misgaan bij de installatie.

Onze missie

Onnodig ingewikkelde dingen rond duurzaamheid simpel en toegankelijk maken. Daar staan wij elke morgen voor op. Oprichters Mark en Jeffry werkten in de olie- en gassector en zagen daar dat veel mensen het lastig vinden om thuis energie te besparen, hoewel ze dat wel graag zouden willen. Het milieu sparen en slim omgaan met een eindige hoeveelheid grondstoffen, is eindelijk écht op de agenda gekomen en De Energiebespaarders willen hier een steentje aan bijdragen.

Wij willen het proces van het verbeteren van je woning eenvoudiger maken en jou als woningeigenaar de tools geven om zelf de juiste beslissingen te kunnen nemen. Het vakkundige advies en de professionele uitvoer nemen wij dan voor je uit handen. Dit doen wij met onze intelligente software en slimme afspraken met onze partnerinstallateurs. Wij hebben een online platform gebouwd waarmee wij woningeigenaren verbinden met goede lokale installateurs en voor alle partijen het verduurzamen van woningen goedkoper, efficiënter en eenvoudiger maken.

Ons team

Dit zijn de mannen en vrouwen van De Energiebespaarders. We zijn energiek, innovatief, eerlijk en niet bang om hard te werken. Ons team bestaat uit professionals en jonge honden, variërend van programmeurs tot sociaal wetenschappers en van creatievelingen tot bouwkundige experts. We hebben samen meer dan 200 jaar kennis en ervaring op het gebied van duurzame energie.

Jeffry
Founder & CEO
Mark
Founder & COO
Jack
Director Marketing & qCustomer Happiness
Hanneke
Head of Network Success
Leo
Manager Development & Design
Carsten
Lead Software Architect
Steven
Manager Customer Happiness
Rebecca
Manager HR
Gerard
Manager Business Development
Jelle
Aanvoerder Adviseurs
Olga
Marketing & Communicatie
Haydn
Product Engineer
Miranda
Planning & Partners
Tim
Adviseur
Remi
Product Developer
Harm
Adviseur
Sabine
Office Manager
Jaap
Customer Happiness
Tom
HR
Charlotte
Customer Happiness
Joris
Customer Operations
Jurriaan
Customer Happiness
Willem
Customer Happiness
Damian
Customer Happiness
Tessa
Customer Happiness
Bart
Product Developer
Jurriaan
Product Developer
Huub
Adviseur
Wouter
Adviseur
Guillaume
Business developer
Laurens
Adviseur
Jeroen
Adviseur