Samen met jou maken we duurzaam wonen eenvoudig bereikbaar.

Welkom bij het portaal Samen, dat zich richt op duurzaam wonen. Samen vormt een toolkit met daarin alles wat een financieel adviseur nodig heeft om verduurzaming van de woning mee te kunnen nemen in het advies.

Wachtwoord vergeten?

Wat kun je doen in Samen?

Benodigde financiering berekenen

De specificaties per oplossing zijn te downloaden in PDF, zodat je die direct kunt gebruiken om een depot, extra leendeel of duurzame hypotheek aan te vragen.

Advies en ontzorging aanvragen voor jouw klant

Geef je klant een snelle start door een meteen een woningopname van een energie-expert aan te vragen. Hieruit volgt een alomvattend advies en offertes voor verschillende maatregelen.

Voortgang van klanten bijhouden

Volg jouw klant van de adviesaanvraag tot het afmelden van het nieuwe energielabel. Door de voortgang van de verduurzaming te volgen, kun je het klantcontact versterken.

Jouw duurzame impact bijhouden

Monitor jouw persoonlijke resultaten in het Duurzame Impact Dashboard. Heb je een eigen bedrijf of kantoor? Dan kun je ook de totalen bekijken van al jouw adviseurs.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een account?

Op dit moment kun je een account aanvragen door te mailen naar samen@energiebespaarders. Als je ons vertelt wie je bent en waar je werkt, sturen wij je persoonlijke inloggegevens toe. Log vervolgens hier in en start met de digitale tour door het portaal.

Hoe werken de berekeningen?

Onze berekeningen halen gegevens uit verschillende databronnen. Zo wordt er op basis van de postcode en huisnummer direct gekeken naar het type woning, het bouwjaar en woningoppervlak. Er zijn nationale gemiddelden opgesteld voor de energieprestaties van elke combinatie. Door een aantal vragen in te vullen met de klant wordt de situatie beter in kaart gebracht en worden de berekeningen scherper. De tool geeft ten slotte een duidelijk overzicht van welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn in de woning, inclusief inzicht in hoeveel deze kosten én opleveren.

Kan ik een depot of andere lening aanvragen met de tools in het Samen partnerportaal?

Je kunt alle documenten die je nodig hebt om een duurzaam leendeel toe te voegen aan de hypotheek regelen via Samen. De resultaten van de Berekentool zijn makkelijk te downloaden in een PDF-bestand, dat voldoende is voor de aanvraag van het duurzame leendeel bij een hypotheekverstrekker. Daarnaast kun je een overzicht downloaden van geadviseerde en/of geaccordeerde offertes zodra jouw klant verder in onze klantreis is.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een e-mail naar samen@energiebespaarders.nl.

De Energiebespaarders © 2020. Alle rechten voorbehouden.