Heb jij de ambitie klanten te stimuleren om hun woning te verduurzamen?

Laten we samen impact maken!

De Energiebespaarders is opgericht omdat wij zagen dat steeds meer woningeigenaren- en zoekers iets met verduurzaming wilden doen, maar vaak niet wisten hoe. Er zijn vele aanbieders van verduurzamende oplossingen, zoals isolatie en zonnepanelen, maar hierin ontbrak een holistisch advies.

Minstens zo belangrijk: hoe financier je dit? Het afsluiten van een hypotheek is hét moment om deze beslissing te nemen. Daarom werken we samen met partners in de financiële sector.

We werken al samen met

Gemeentes en lokale initiatieven

Via ons zusterbedrijf Building Blocks Energy ondersteunt Energiebespaarders ook gemeenten en lokale initiatieven bij het verduurzamen en aardgasvrij maken van hun wijk. Building Blocks Energy is hierbij de uitvoerende partij: van onderzoek tot aan uitvoer van (collectieve) duurzame maatregelen. In de wijkprojecten die Building Blocks uitvoert, worden de diensten van de Energiebespaarders ingezet voor bewoners. Een van onze collega's vertelt er graag een keer meer over tijdens een kennismakingsgesprek!

Vraag kennismakingsgesprek aan
Building Blocks Energy
Habitata
Gemeente Rotterdam
FinancieelFit
De Hypotheekshop
Veldsink

Hypotheekadviseurs

Jij wil klanten helpen met verduurzamen, maar houdt niet van additionele stappen en wil voorkomen dat je zelf op de stoel te gaan zitten van een Energieadviseur moet gaan zitten. De Energiebespaarders werken nauw samen met hypotheekadviseurs om de klant volledig te ontzorgen. Jij regelt het financiële gedeelte, wij doen de rest. Van advies tot uitvoer, en van subsidieaanvraag tot de beste garantie. En dat alles zonder extra kosten voor de klant.

Vraag kennismakingsgesprek aan

Geldverstrekkers

Ben je als geldverstrekker bezig om de propositie te verduurzamen? We zien dat inmiddels veel geldverstrekkers met nieuwe producten komen waarbij standaard ruimte voor verduurzaming is meegenomen. Nóg mooier: als de klant praktische tools geboden krijgt om dit bedrag goed te kunnen besteden. Biedt jouw klanten gratis een woningopname aan met persoonlijk verduurzamingsplan via De Energiebespaarders. We regelen vervolgens óók meteen de installatie, zodat jij en de klant weten dat de financiering goed besteed wordt.

Vraag kennismakingsgesprek aan
Florius
MUNT Hypotheken
Triodos Bank
Lot Hypotheken
GavoorA
Viisi

Makelaars

Ongetwijfeld krijg jij als makelaar regelmatig vragen over hoe de woningen in jouw portfolio verduurzaamd kunnen worden. Met onze handige tools kan jij iedere klant heel eenvoudig laten zien welke investeringen haalbaar en betaalbaar zijn om de woning een energielabelsprong te laten maken. Denk hierbij aan een eenvoudig-in-te-vullen Bespaarcheck en de mogelijkheid tot een woning opname met verduurzamingsplan. Zo kunnen duurzame oplossingen direct ingebracht worden in het hypotheekgesprek.

Vraag kennismakingsgesprek aan

Waarom woning­verduurzaming meenemen in je hypotheek?

 • Je nieuwe woning wordt comfortabeler en je verlaagt direct de maandlasten.
 • Het extra budget voor energiebesparende maatregelen in je hypotheek blijft meestal minimaal 12 maanden geldig.
 • Alle tijd om een definitieve keuze te maken wat je wilt laten verbeteren.
De Energiebespaarders biedt alle energiebesparende oplossingen onder één dak

Zonnepanelen

 • Binnen een dag je eigen stroom opwekken
 • Levensduur minstens 25 jaar
 • Terugverdiend in 7 tot 9 jaar

Spouwmuurisolatie

 • Bespaart €300 tot €700 per jaar
 • Verhoogt je wooncomfort significant
 • Terugverdiend in zo'n 3 jaar

Vloerisolatie

 • Bespaar 10-20% op je gasverbruik
 • Nooit meer koude voeten
 • Terugverdiend in 4 tot 7 jaar

Samenwerken aan jouw duurzame ambities? Wij staan overal voor open!