simpel subsidie subsidiehulp

Simpel Subsidie | Hulp bij subsidieaanvragen

Simpel Subsidie, partner van Energiebespaarders

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van je subsidies?

Subsidie aanvragen kan soms overweldigend aanvoelen. Wij hebben daarom een partner die alles voor jou uit handen kan nemen.

Simpel Subsidie | Subsidiehulp

Via Energiebespaarders kun je voor gereduceerd tarief aanvragen, via jouw Energiebespaarders account, of na de installatie via de e-mail die je van ons ontvangt. Of vraag het direct aan via deze knop:

Liever zelf je subsidieaanvragen regelen?

Hoe vraag ik subsidie aan?

Je kunt nadat de installaties voltooid zijn, zelf subsidie aanvragen. Check hier waar je op moet letten als je het zelf wil doen.

Voor isolatie kun je hier je aanvraag plaatsen, via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het RVO. Je hebt daarvoor o.a. een meldcode nodig en je moet aanvullende informatie over de installatie invullen. Hiermee kan de overheid zien welke vorm van isolatie er is geïnstalleerd. Deze code ontvang je van van ons na de installatie en is terug te vinden op je facturen.

Verder is het van belang dat je foto's upload van de installatie(s). Meestal maakt de installateur ook zelf foto's maar het is altijd verstandig dit voor de zekerheid ook zelf te doen. Dan weet je zeker dat er niets misgaat.

De volgende foto's zijn benodigd:

  1. De auto van de installateur voor de deur.

  2. De installateur bezig met de installatie.

  3. Het materiaal dat geïnstalleerd gaat worden.

Nieuwsgierig naar je mogelijkheden?

Krijg snel inzicht in je mogelijkheden en een indicatie van de kosten. Ook helpen we je met het vinden van de juiste installateur en krijg je éxtra garantie op de uitvoer.